Overboard Sitting Reply - Don'T Leave Home Without Waylon.

Snyggt med lite eget

Posted Sept. 17, 2017, 9:33 p.m. By waylon Tags: Hus o hem

Det finns verkligen så många fina saker som man skulle vilja skaffa till sitt hem. Ja det finns så mycket och så kommer det nytt hela tiden. Vi har själva flyttat till en ny lägenhet och det finns så mycket som skulle vara kul att fixa och att göra om. Ja jag får massor med idéer på vad vi kan göra, nu väntar vi på att det ska bli ommålat och att det ska bytas golv och det ska verkligen bli så skönt när det väl är klart. Ser så mycket fram emot det.

Sen finns det mycket annat som är kul att byta

Ja det är kanske lite svårt när man bor i en hyresrätt men som min föräldrar till exempel som har ett hus så är det ju kul med fasaden och med fönster och så vidare. Och det gör verkligen så mycket att byta fönster till exempel. Det ser så mycket finare ut att ha ett par nya fönster som är fina än att det är ett par riktigt slitna som inte ger någon bra isolering. 
Man kan söka på " specialfönster stockholm " och så får man upp en hel del fina förslag på fina fönster som man kan skaffa. Det kanske inte alltid är så att man tänker på att byta fönster men det blir en sån stor skillnad om man faktiskt gör det. Det är värt att kolla upp tycker jag. Det kan ge en helt annan look till sitt hus och det är ju kul när man kan göra det.
Ja det är så kul med inredning och det är något som jag gärna skulle vilja hålla på med mer just för att jag tycker att det är så kul att man kan se förändring i det man göra och att det kan bli så stor skillnad.