Overboard Sitting Reply - Don'T Leave Home Without Waylon.

Kemtvätt Hammarby sjöstad

Posted July 19, 2018, 10:10 a.m. By waylon Tags: Kläder

Kul med båtcharter stockholm.

Ha rena och fina kläder 

Ja man vill ju ha rena och fina kläder på sig och det finns så mycket snyggt just nu i butikerna tycker jag. Det är ju så olika från säsong tycker jag. Ibland är det massor med kläder som man tycker om och ibland är det inte alls så mycket som man fastnar för. Så det gäller att hitta dom som passar en och som man tycka om och som sitter bra.

Det är lite kul med olika typer av kläder så att man kan ha lite olika stilar när man känner för det. Ja man vill ju att det ska vara så att man hittar det som man tycker är fint och  bra och som man gillar att ha på sig.

Hitta sin stil

Ja man vill ju gärna hitta sin stil och känna att man trivs i dom kläderna som man hittar och det finns så mycket som är kul och fint som man kan och vill ha på sig.
Ja det är härligt när man hittar en bra kemtvätt som man kan gå till också när man känner att man behöver lämna in kläderna på kemtvätt. Ja det är verkligen något som är bra och som man gärna vill och önskar att man hade nära sig. Det finns en bra kemtvätt i hammarby sjöstad så är man i närheten där så vet man vart man kan lämna in  sina kläder. Ja det är ju så skönt när det går att hitta det som man vill ha och som fungerar.
Men det finns ju många bra ställen som man kan gå till och som kan hjälpa en att få det som man vill ha och att man kan använda sina fina kläder som man har men som har blivit smutsiga och som inte kan tvättas som vanligt.